آژانس مسافرتی تعطیلات آرام

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

آب و هوا

SP_WEATHER_

°C

Isfahan

SP_WEATHER_
رطوبت: %
باد: N at
جمعه
روشن
13°F / 28°F
شنبه
روشن
14°F / 30°F
یکشنبه
روشن
15°F / 30°F
دوشنبه
روشن
14°F / 30°F

نظر سنجی

نظر شما درباره رابط کاربری چیست؟
0

قیمت طلا و ارز


ویزای کانادا

ویزای توریستی کانادا

 چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است .
  • یک قطعه عکس جدید ۵ * ۴.۵ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه ی شناسنامه
  • ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر ( در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود .)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان جداگانه
  • مدارک مالی، شامل نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که نشان دهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد. درصورتی که گواهی سپرده ی بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید
    ( مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریز پرینت ۴ ماه آخر یک ماه است ).
  • ترجمه ی اسناد ملکی
  • مدارک شغلی برای کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت ( با ذکر تاریخ شروع به کار،عنوان شغلی ودرآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایز، و مدت زمان موافقت شده با
    مرخصی )، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر، و ترجمه ی حکم کارگزینی،
    کارفرمایان : ترجمه ی « آگهی تأسیس »، « آگهی تغییرات »، و « آگهی تصمیمات »شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمه ی لیست بیمه و فیش حقوقی ۲ ماه آخر کارمندان، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه ی تمکن بانک شرکت، و ریز پرینت ۴ ماه آخربه لاتین ؛

تجار: ترجمه ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه ؛

پزشکان : ترجمه ی پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه ی پروانه ی مطب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛

مهندسان : ترجمه ی پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت ؛

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : ترجمه ی پروانه ی بهره برداری، ترجمه ی جواز کسب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه ؛

بازنشستگان : ترجمه ی حکم بازنشستگی و ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)؛

  • دعوت نامه : شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هر گونه موارد مرتبط دیگر( دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر وامضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد ؛

مدارک فرد دعوت کننده : ارائه ی کارت شهروندی ( Canadian Citizenship Card )، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی، (Canadian Birth Certificate  )، یا کارت اقامت ( PR CARD ) از سوی فرد دعوت کننده الزامی ست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی ( Notice of Assessment )، و فرم های T4  یا T1 تأثیر بسیار زیادی روی نتیجه ی درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند؛

۱۰-ترجمه ی رضایت نامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

*** کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسد .